fbpx

Alakformálás_

Gyors alakformálás modern edzéssel

Hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát.

Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Az izmok működése a nyirok áramlásában meghatározó fontosságú, mivel az izomösszehúzódások pulzáló jellege vákuumot képez az erekben. Ez a hatás épp olyan, mint a szív munkájáé a vérkeringésben.

Az INFRASLIM X fekvő infrabicikli  használata közben a leadott súly 80%-a víz, a további 20%-ot azonban zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és más mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.) kiürülése okozza.

Ilyen rendkívüli mértékű méreganyag-kiválasztást eddig csak kiemelkedően intenzív sportok esetében, például a hosszútávfutásnál figyeltek meg. Tovább növeli az eredményességet a vákuum technológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztító, bőrfeszesítő, hatásának köszönhetően igen látványossá teszi a kezelés eredményét.

Ha csak egy-egy gyors edzésre van időd, mégis látványos eredményre vágysz rövid idő alatt, akkor a legjobb helyen jársz!

Nálunk, Budapesten egyedülálló módon, megtalálod mind a három legjobb kardió gépet:

✅ a futópadot,
✅ az ellipszis trénert
✅ és a fekvőkerékpárt is
Ezek mindegyike vákuummal és infravörös fénnyel ellátott, hogy az edzésetek tényleg szuperhatékony legyen!

Miért olyan hatékonyak vákuumos-infrás gépeink?

Az infravörös sugárzás jótékony hatásai

Az infravörös sugárzást már régóta használják például rekreációban és a gyógyászat egyéb területein, nem véletlenül, hiszen rendkívül jótékony élettani hatása vannak.

⭐ Jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében.
⭐ Értágító, keringést serkentő hatása megakadályozza a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását.
⭐ A cukorbetegségben szenvedők esetében megelőzi a súlyosabb szövődményeket, a szövetek elhalását.
⭐ A mélyre hatoló hőenergia támogatja az ízületek akadálytalan működését, enyhíti a mozgásszervrendszeri panaszokat.
⭐ Fokozza a fizikai teljesítőképességet, segíti a jobb közérzet elérését.

Az infrafény mélyen hatol a szövetekbe, a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. Serkenti a sejtanyagcserét (metabolizmust), így felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert.

A vákuum jótékony hatásai

A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. A deréktól lefelé zárt kapszulában ez a testet érő hatás serkenti a véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja.

A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik. Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit.

A vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el.

VacuTherm futópad

Használatával erősödnek az ízületek és növekszik a csontsűrűség is. A gyors gyaloglás mozgásformájához elengedhetetlen, hogy működjenek a fő mozgásszervek és azok izmai. Ennek hatására pedig emelkedik a légzés, a pulzusszám, a vérnyomás és az ezt körülfogó izmok működésbe lépnek. Ez hosszú távon meg fogja erősíteni a szív-érrendszerét, és csökkenti a vérnyomást, a nyugalmi állapotban lévő pulzust. Így csökkentve a stroke és a szívinfarktus kockázatának kialakulását. Nem utolsó sorban tökéletes kardiómozgás a sportos, karcsú alakot elérni, megtartani vágyók számra.

A vákuumhatás és infrafény együttes hatása megsokszorozza az egyidejűleg végzett testedzés eredményességét.

Ajánljuk:

  • Fogyni vágyóknak
  • Azoknak, akik izmot és állóképességet szeretnének fejleszteni.
  • Csontritkulásban szenvedőknek, ugyanis a lábak úgynevezett becsapódásához a padon, a csontokra ható erőre van szükség, ami a csontsűrűség növeléséhez vezet.
VacuTherm futópad

VacuTherm elliptikus tréner (taposó)

Előnye az elliptikus trénereknek, hogy a teljes testet megmozgatják. Egyetlen készülékben kombinálhatjuk a lépcsőzést, a futást, a sétát is, így szinte az összes nagyobb izomcsoportot fejlesztve és karbantartva.

Tökéletes az állóképesség növelésére, comb és fenékizom, még az alhas megdolgoztatására is.

A lábakat folyamatosan a pedálon tartva az elliptikus mozgás miatt alacsony becsapódás éri a lábakat, így roppant ízületkímélő eszköz. Feltéve ha jól használjuk.

A VakuTherm elliptikus tréner vákuummasszázzsal támogatott gép, ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből.

A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.
Ezáltal rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulit) megszüntetésére, megelőzésére, a terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is.

Infraslim X fekvőkerékpár

A kombinált fitnesz eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása.

Ezek egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon.

Egy olyan fitneszgépről beszélünk, ahol a lábunkat ért erőhatás szinte minimálisnak mondható. Az edzést fekvő pozícióban végezzük, ami előnyös lehet az ízületi és hátfájással küszködőknek.

Infraslim X fekvőkerékpár

Te melyik gépünket próbálnád ki?

A jó hír, hogy egy 50 perces edzés alatt akár 2 géppel is edzhetsz!

Nézd meg aktuális bérletakcióinkat, hiszen ezekkel jársz a legjobban!