fbpx

A IX. kerületi Allure Lakópark üzletsorán találtok meg minket. Az SWS alakformáló szalon szolárium is egyben, ugyanis két álló és egy fekvő szolival is várunk Benneteket a három vákuummal és infravörös fénnyel ellátott kardió gépeink mellett.

Szolis
Szolárium

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a piacon jelenlévő mindhárom féle kardió gép legfejlettebb vákuumos és infrás változata elérhető nálunk. Hiszen ha ugyanazt az edzést végzed újra és újra, a tested hozzászokik, alkalmazkodik a terheléshez, így nehezebb lesz a kalóriaégetés és az alakformálás is megtorpanhat. Viszont a három gép váltogatásával ez kikerülhető.

Szalonunkban exkluzív környezet kialakítására törekedtünk, rengeteg egyéb a kényelmeteket szolgáló extrákkal és kiegészítő szolgáltatásokkal. Szeretnénk ha éreznéd, nekünk valóban fontos, hogy a nálunk eltöltött időd csak rólad és az edzésedről szól!

2020. októberével startoltunk, viszont tulajdonosunk immáron több mint 20 éve foglalkozik testépítéssel, versenyszerűen az utóbbi években. Elért eredményei: többszörös magyar bajnok, magyar kupa győztes, Európa bajnok. Ebben a közegben találkozott a vákuumos infragépekkel, mint versenyző

Mivel tökéletes kiegészítésnek bizonyult számára ez a kardió edzésforma, már akkor megfogalmazódott benne egy ilyen jellegű egészségmegőrző, illetve testsúlycsökkentő, fizikai közérzetjavító stúdió nyitása. Mára megérett a döntés, összeállt a tökéletes csapat, és hatalmas lelkesedéssel és akciókkal ? várjuk edzeni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Üzlet

Ezért is iktattuk be a gyerkőc-szülő idősávot, hogy akkor se kelljen lemondanotok a mozgásról, ha a gyermek felügyelet nem megoldható opció. Roppant cuki kolléganőink gondoskodnak róla, hogy a nálunk töltött teljes időd alatt porontyod jól érezze magát gyermek sarkunkban, melyre te is rálátsz fél órás edzésed alatt.

Amennyiben viszont meg tudod oldani a felvigyázást ?, és énidőnek is szánod az edzést, a fent említett idősávon kívül gyere, akkor csak felnőttek tartózkodhatnak nálunk.


Észrevételeiteket szívesen vesszük, hiszen egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol az edzés valóban felüdülés a lélek számára is.