fbpx

VacuTherm elliptikus tréner

Home

VacuTherm elliptikus tréner (taposó)

VacuTherm elliptikus tréner (taposó)

Előnye az elliptikus trénereknek, hogy a teljes testet megmozgatják. Egyetlen készülékben kombinálhatjuk a lépcsőzést, a futást, a sétát is, így szinte az összes nagyobb izomcsoportot fejlesztve és karbantartva.

Tökéletes az állóképesség növelésére, comb és fenékizom, még az alhas megdolgoztatására is.

A lábakat folyamatosan a pedálon tartva az elliptikus mozgás miatt alacsony becsapódás éri a lábakat, így roppant ízületkímélő eszköz. Feltéve ha jól használjuk.

Az infravörös sugárzás rendkívül jótékony élettani hatású, nem véletlenül használják a gyógyászatban és rekreációs területen egyaránt. Jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, illetve a már kialakult tünetek kezelésében, mivel értágító, keringést serkentő hatása megakadályozza a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását. A cukorbetegségben szenvedők esetében – ugyanennek a jótékony hatásmechanizmusnak köszönhetően – megelőzi a súlyosabb szövődményeket, a szövetek elhalását. Mivel az ízületek akadálytalan működését is támogatja a mélyre hatoló hőenergia, a mozgásszervrendszeri panaszokat is mérsékeli, és egyben fokozza a fizikai teljesítőképességet. Természetesen, egészséges szervezetben ugyanezek a folyamatok egy jobb közérzetet és nagyobb fokú vitalitást eredményeznek.

A VakuTherm elliptikus tréner vákuummasszázzsal támogatott gép, ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.
Ezáltal rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulit) megszüntetésére, megelőzésére, a terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is.

Taposó gép