fbpx

VacuTherm futópad

Home

VacuTherm futópad

VacuTherm futópad

Használatával erősödnek az ízületek és növekszik a csontsűrűség is. A gyorsgyaloglás mozgásformájához elengedhetetlen, hogy működjenek a fő mozgásszervek és azok izmai. Ennek hatására pedig emelkedik a légzés, a pulzusszám, a vérnyomás és az ezt körülfogó izmok működésbe lépnek. Ez hosszú távon meg fogja erősíteni a szív-érrendszerét, és csökkenti a vérnyomást, a nyugalmi állapotban lévő pulzust. Így csökkentve a stroke és a szívinfarktus kockázatának kialakulását. Nem utolsó sorban tökéletes kardiómozgás a sportos, karcsú alakot elérni, megtartani vágyók számra.

A vákuumhatás és infrafény együttes hatása megsokszorozza az egyidejűleg végzett testedzés eredményességét.

Az infrafény mélyen hatol a szövetekbe, a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. Serkenti a sejtanyagcserét (metabolizmust), így felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert.

A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. A deréktól lefelé zárt kapszulában ez a testet érő hatás serkenti a véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik. Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit.

A vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el.

Ajánljuk:

  • Fogyni vágyóknak
  • Azoknak, akik izmot és állóképességet szeretnének fejleszteni.
  • Csontritkulásban szenvedőknek, ugyanis a lábak úgynevezett becsapódásához a padon, a csontokra ható erőre van szükség, ami a csontsűrűség növeléséhez vezet.
VacuTherm futópad